Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Hjemmelagede Marsipanstenger


Råvaregruppe: Konfekt og Rå Sjokolade
Kategori/tema: Himalaya salt, Kakaosmør, Kokosolje, Kokossirup, Mandler, Rått kakaopulver
hjemmelaget marsipan stenger 600x800

Hjemmelagde marsipanstenger smaker utrolig godt. De har en ekte smak av mandler. En av våre favirittoppskrifter!

Oppskrift på Hjemmelagde Marsipanstenger

For 12 stk.

Ingredienser til marsipanen:

Ingredienser til sjokoladetrekket:

Slik lager du hjemmelagde marsipanstenger:

Mandelmassen:
Smelt kakaosmøret i vannbad. Mal mandler i en blender eller kværn. Bland kakaosmør, malte mandler, søtning, vaniljepulver og litt kokosfett i en bolle. Rull marsipanmassen til små marsipanstenger. Legg marsipanstengene i fryseren til senere.

Sjokoladetrekket:
Smelt kakaosmør i vannbad. Tilsett rått kakaopulver,søtning og litt rosa salt. Rør godt. 

Ta opp marsipanstengene fra fryseren. Dypp marsipanstengene ned i den mørke sjokoladen når den er litt stiv. For å få passende tykkelse på sjokoladetrekket på stengene, dyppes de to ganger i sjokoladen. Plasser marsipanstengene på et bakepapir, og legg de tilbake i fryseren til de skal spises.