Goji syltetøy med physallis bær
Dette er et annerledes syltetøy. Goji syltetøy smaker utrolig godt på f. eks raw food kjeks. Physallis bær tilfører en frisk smak.
Oppskrift på Goji syltetøy
Porsjon: 1 liten skål
- 227 gr Sana Bona Tibet gojibær (1 pakke)
- 227 gr physalis bær
- 2 ss rå agave sirup eller Sana Bona kokossirup økologisk, evt. mer smak deg frem
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss Sana Bona rå økologisk kokosolje x-virgin
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
Slik lager du Goji syltetøy
Mos først physalis i en kjøkkenmaskin. Ha i gojibær for å trekke opp fuktigheten i bærmassen. Mos det sammen. Hvis det hele blir for flytende, tykne massen med litt dadler. Ha i sitronsaft, kokosolje, agave og Himalayasalt. Mos alt sammen til et syltetøy.