Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Blåbær frokost med Chia og Hamp


Råvaregruppe: Grøt og Puddinger
Kategori/tema: Chiafrø
blabaerfrokost med chia og hamp

Start gjerne dagen med denne blåbær frokosten. Kall det gjerne blåbær grøt, eller blåbærchiapudding. Mangoen søter grøten.

Oppskrift på blåbær frokost grøt med hamp

For 2 personer.

  • 2.5 dl mango
  • 200 gr frosne blåbær, halvtinte
  • 3 ss chiafrø, bløtlagde i sitronsaft
  • 0.5 dl sitronsaft
  • 0.5 dl vann
  • 2 ss skallede hampfrø
  • 1 ss lucuma ( kan sløyfes)

Slik lager du blåbær frokost

Legg chiafrøene i sitronsaften, som du presser ut av sitronen, og la det svelle i ca. 10 min. Mos blåbær og mango sammen i en blender, eller kjøkkenmaskin. Juster gjerne med vann, hvis blandingen blir for tykk. Tilsett i chiafrøene, skallede hampfrø og sitronsaften, evt. litt lucuma. Lucuma brukes for å dempe hampsmaken (noen barn reagerer på det). Lucuma kan sløyfes.