Glutenfritt Brød med Quinoamel
Prøv glutenfritt brød med Quinoamel. Raskt å lage, veldig godt og mettende.
Oppskrift på Glutenfritt Brød med Quinoamel
1 stk
- 4 stk egg
- 4 dl Sana Bona Quinoamel
- 2.5 dl vann
- 1 ts bakepulver
- 2 ts fiberhusk
- 1 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
- 5 dl solsikkefrø
- 1 dl gresskarfrø
- 1 dl sesamfrø
- 3 ss Sana Bona kokosolje eller annen olje
Slik lager du Glutenfrie brød med Quinoamel
Bland alt det tørre, og deretter tilsettes egg, vann og olje. Deretter heller du den klebrige massen i en form. Formen skal være kledd i bakepapir, eller smurt på forhånd. Stekes på 200 grader i 30 min, på midterste rille. Etterstek uten form i 10 minutter, på midterste rille.