Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Energikuler med lime, kokos og matcha


Råvaregruppe: Energikuler og energibarer
energikuler med lime kokos og matcha

Energikuler smaker herlig frisk med lime og kokos. De er veldig raske å lage. Du kan lage de uten matchapulver også.

Oppskrift på energikuler med lime og kokos

For 1 porsjon ca 18-20 stk

  • 100 g Sana Bona mandler økologiske, malte
  • 120 gr Sana Bona kokosmasse økologisk
  • 3 ss Sana Bona kokosirup eller honning.
  • 1 lime presset, samt revet skall 
  • 2 ts matcha pulver (kan sløyfes)
  • 1-2 ts Sana Bona hampproteinpulver økologisk (kan droppes)

Slik lager energikulene:

Mal mandler og kokosmassen sammen i en blender, til det er helt finmalt. Ha det over i en bolle. Tilsett kokosirup, limesaft, hampproteinpulver og matchapulver. Bland alt sammen. La deigen stå litt kjølig. Rull kulene i litt kokosmasse og revet limeskall.

Oppbevares i kjøleskap.