Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Tahini dip med spennende krydder


Råvaregruppe: Dressinger og dip
Kategori/tema: Cashewnøtter
tahinidip

Denne dipen spiser du fort opp! Tahini dip er perfekt som tilbehør til grønnsakstenger i matpakken eller server den til gjester. Bytt ut kikerter med cashewnøtter dersom du ønsker en raw dip.

Oppskrift på Tahini dip

For 1 person.

  • 200 g kikerter, kokte eller bløtlagt og spiret av deg / eller Sana Bona cashewnøtter økologiske 
  • 200 g lys tahini, kjøpt ferdig eller laget av deg
  • 1 dl olivenolje
  • 1 dl vann
  • 6 stk fedd hvitløk
  • 1 knivsodd kajennepepper ( kan sløyfes)
  • 0.5 ts karvepulver
  • 1 klype karvefrø
  • 1 stk sitroner, økologiske, vasket

Slik lager du Tahini dip

Mos ferdig kokte, eller spirede kikerter med tahini. Tilsett deretter olje og vann, til ønsket tykkelse. Tilsett hvitløk, krydder, og smak til med presset sitron. 

Hele dipen vil tykne over natten. Karvemengden kan reduseres. Du kan bytte ut kikerter med rå cashewnøtter, for å få en helt 'raw' dip.