Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (5)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (10)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Vegansk Pannacotta med bringebær


Råvaregruppe: Oppskrift på desserter
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosolje
vegansk bringebaer pannacotta

Denne nydelige veganske bringebær panna cottaen er laget med kokosmelk og tyknet med agar agar. Agar agar er en alge som tykner retter og er helt uten smak. Supert å bruke. Dessertpuddingen tykner på 1-2 timer og smaker utrolig godt. God for magen er den også. melkefri dessert.

Oppskrift på Vegansk Bringebær Pannacotta

For 4 personer.

Slik lager du Vegansk Bringebær Pannacotta

Løs opp agar agar i vann, og bland dette sammen med kokosmelken. Varm opp halve mengden av kokosmelken til nesten kokepunktet, og den resterende halvdelen av kokosmelken blandes med Himalaysasalt, søtning, vaniljepulver og kokosolje. Dette skal vispes godt. Bland deretter de to blandingene av kokosmelk sammen, og avkjøl til ca. 50 grader. Åpne de probiotiske kapslene, og pisk innholdet med litt av kokosmelken (ca 1/2 dl), og bland dette raskt inn i puddingblandingen. Røres godt. Ha i tinte, evt moste bingebær, og rør. Desserten kan nå helles i pene glass. Sett alt i kjøleskapet. slik at blandingen kan stivne (1-2 timer). Pynt med bringebær og mynte. Agar agar kjøpes på grønnsakbutikker eller på helsekost.