Vegansk Pannacotta med bringebær
Denne nydelige veganske bringebær panna cottaen er laget med kokosmelk og tyknet med agar agar. Agar agar er en alge som tykner retter og er helt uten smak. Supert å bruke. Dessertpuddingen tykner på 1-2 timer og smaker utrolig godt. God for magen er den også. melkefri dessert.
Oppskrift på Vegansk Bringebær Pannacotta
For 4 personer.- 1 ltr kokosmelk
- 0.75 dl Sana Bona Rå økologisk kokosojle x-virgin
- 2 ss søtning (agave, yacon, stevia)
- 0.5 ts ekte vaniljepulver
- 1 klype Sana Bona Rosa Himalayasalt
- 15 gr (1/2 pose) agar agar, løst opp i ca 1/2 dl kaldt vann
- 0.5 ts (2 kapsler) probiotika f. eks. Biocare Bio-acidophilus)
- 400 gr frosne bringebær, tint og most i blender