Fortjener ditt kjæledyr sunt hundegodteri?

hundemat5 scaled

Visste du at mye hundesnacks vi gir til hunder, kan være full av sterke giftstoffer? Veterinærer slår alarm om ukjente årssaker til nyresyke hunder. Kan det være giftstoffene i hundesnacksen? Tørk din egensunne hundesnack! Gjør som Andreas, kunde av Sana Bona.

Ren snacks til ditt kjæledyr- tørk det selv!

I forrige uke hadde Sana Bona besøk av en kunde, som er svært engasjert i friluftsliv og ren mat, men ikke bare for deg selv men også for sin lille Dachs TED. TED’s matfar er kunstner :@yourmamasfavourite_res og bor i Sverige der han maler og er en ivrig jeger. Det som er interessant, er at hunden TED får tørket hundesnack av alt det Andreas, matfar ,ikke selv vil spise. Rester fra jakturen deles opp i biter og tørkes i en Excalibur dehydrator, som ekte, ren hundesnacks helt uten tilsetningsstoffer.

Vi i Sana Bona ønsket å dele hans historie til alle som ønsker sunn ren snacks til kjæledyret sitt. Vetrinærene slår alarm fordi så mange hunder får nyresykdommer man ikke helt vet årsaken til Vetrinæralarm om nyresyke hunder.

Du trenger ikke være jeger for å lage sunn snacks til kjæledyret ditt. Her er en oppskrift:

Kjøp f.eks kjøtt evt. fisk som selges til redusert pris pga. dato, så lenge det fortsatt er ok. Kjøttet stekes og moses sammen med andre grønnsaker. Bre det utover i dehydratoren og tørk dette over natten til flak. Flakene må være helt tørre. Vips så har du godteri til kjæledyret ditt. Du har kontroll på råvarene, tilsetningsstoffene og saltet!

hundesnack3hundesnacks4 hundesnacks5