Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (49)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (19)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (18)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Brød med hvitløkspirer


Råvaregruppe: Brød og Wraps, Glutenfri Knekkebrød
brød med hvitlokspirer

Hvis du lager din egen grønnsakjuice, kan du bruke presserestene til å lage kjempegodt glutenfritt grønnsaksbrød i dehydratoren. Tilsett spirer til slutt.

Oppskrift på Grønnsaksbrød av Presserester

1 brett i Excalibur dehydrator

Slik lager du Grønnsaksbrød av Presserester

Du trenger: Presserester av 4 dl grønnsakjuice 3-4 ss chiafrø, bløtlagt i vann Krydder, f. eks. italienske urter, hvitløksspirer du spirer selv Litt Himalayasalt Først lager du grønnsakjuice i en juicer. Presserestene av denne juicen legger du i en bolle. På forhånd har du bløtlagt chiafrø i vann i ca 2 timer. Bløtleggingen av chiafrø kan evt gjøres i kjøleskapet over natten. Bland deretter grønnsakmassen med chiafrøene. Mos alt sammen for hånd, og tilsett evt. litt mer vann. Smaksett med krydder du liker. Bre massen utover et brett i dehydratoren, Legg spirene på toppen og press de inn. .Tørk knekkebrødet i ca. 12 timer på 41 grader, til brødet er tørt.