Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Gulrotkake med Kokosmel


Råvaregruppe: Sana Bona Favorittkaker
Kategori/tema: Kokosmel, Kokosolje
gulrotkake  600x800

En glutenfri gulrotkake, bakt med andre melsorter, søtet med stevia, banan og dadler. En kake som holder seg fint i kjøleskapet i mange dager.

Oppskrift på Gulrotkake med Kokosmel

1 kake

Ingredienser til Gulrotkake med Kokosmel

Slik lager du Gulrotkake med Kokosmel

Bland følgende ingredienser i en bolle, kokosmel, bakepulver, kanel og nellik. Mos banenen for seg selv i en egen bolle. I en tredje bolle blander du egg, kokosolje, rått vaniljepulver, og myke dadler (uten sten, som har vært bløtlagt og most i 1, 5 dl vann). Revet gulrot, og flytende stevia lar du stå og trekke i en fjerde bolle i 30 min. Til slutt blander du innholdet i de fire bollene sammen, innholdet i bollen med revet gulrot blander du inn tilslutt. Ha deigen i en kakeform, bruk bakepapir og stek kaken på 180 grader i 40 minutter. Kremen lages av bløtlagde cashewnøtter, litt agave og rå vanlije. Mos ingrediensene til kremen sammen i en blender.

Merknader

Her er kaken pyntet med krem, men bruk gjerne andre typer pynt f. eks cashew krem el.