Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Hjemmelaget Muslibar


Råvaregruppe: Energikuler og energibarer
Kategori/tema: Cashewnøtter, Goji bær, Hasselnøtter, Himalaya salt, Kokosolje, Mandler
HJemmelaget muslibar 600x800

En utrolig god hjmmelaget muslibar eller turbar som passer som mellommåltid, snacks, skolemat, påsketur etc.

Oppskrift på Hjemmelaget Muslibar

For 15 stk

Slik lager du Hjemmelaget Muslibar

Fjern stenene i dadlene, og legg dem i varmt vann i 10 minutter. Sett på ovnen på 180 grader. Rist mandlene i ca. 7 minutter, og snu nøttene underveis. Mal linfrø og mandler i en kjøkkenmaskin, til en finmalt blanding. Til denne finmalte blandingen tilsetter du de bløtlagte dadlene (uten vannet). Bland deretter inn eggehviter og kokosolje, før du blander alt godt sammen med en sleiv.

Resten av råvarene skal kuttes i små biter ved hjelp av en blender, f.eks. Vitamix blender, før dette også blandes sammen med restene av ingrediensene i bollen.  Massen skal fordeles som en firkant på et bakepapir ca. 1 cm tykk, og stekes på 175 grader i ca. 15-17 minutter. Skjær opp i passende müslibarer, og stek de ytterligere i ca. 7-8 min.