Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Sjokolade grønnkålchips


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Kategori/tema: Cashewnøtter, Chiafrø, Himalaya salt, Kokossirup, Rått kakaopulver
sjokolade gronnkal chips

Kjedelig grønnkål kan forvandles til sjokolade grønnkålchips. Det blir forvandlet til god sunn snacks med rått kakaotrekk. Chipsen er tørket i dehydrator.

Oppskrift på grønnkålchips med rått sjokoladetrekk

For 1 brett i Excalibur dehydrator 

Slik lager du grønnkålchips med sjokolade

Vask grønnkål og lag mindre biter. Fjern den grove stilken. Bruk en salatrister til å fjerne alt vann på grønnkålbladene. Bland alle ingrediensene til fyllet og putt grønnkålen ned i. Bland dette veldig godt så grønnkålbladene blir godt dekket til av kremen. Fordel bladene på ristene i en dehydrator og tørk i 20 timer på 41-52 grader.

Hvis du ikke har dehydrator så legg grønnkålen på et bakepapir og bak på 150 grader i 20-25 minutter. Snu grønnkålbladene rundt og stek de 10-15 min til.

Grønnkålchipsen oppbevares kjølig i en tett boks.

Merknader

Du kan evt bruke en stekovn på lav temperatur.