Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Brenneslesuppe med Gulrot og Pastinakk


Råvaregruppe: Supper og Vegetargryter
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosolje
brenneslesuppe

En varmende brenneslesuppe, med gulrot og pastinakk. Suppen er helt uten melk og gluten. 

Oppskrift på Brenneslesuppe med Gulrot og Pastinakk

For 4 personer.

Ingredienser til Brenneslesuppe med Gulrot og Pastinakk

Slik lager du Brenneslesuppe med Gulrot og Pastinakk

Plukk et par liter med unge brennesleskudd, og skyll dem godt i flere runder med kaldt vann. Kok dem i én liter vann i noen minutter, til bladene faller sammen. Hell av vannet, men spar på dette da det skal tilsettes suppen senere. Ha brenneslen i blenderen (eller finhakk den).

Frisk opp suppen med oppskåret gulrot, pastinakk, selleri og purre, som surres i smør, eller kokosolje. Bland kokevannet fra brenneslen, de stekte grønnsakene og brenneslen i blenderen, og mos alt sammen til en glatt suppe. La suppen koke sammen i noen minutter.