Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Energibarer med Aprikos og Dadler


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Kategori/tema: Goji bær, Himalaya salt, Kokosmasse, Mandler
Energibar torket i dehydrator 600x800

Barn og voksne elsker disse seige energibarene. Masse energi, og god smak! Veldig enkelt å lage selv. Søtet med honning eller liknende.

Oppskrift på Aprikos og Daddel Energibarer

Slik lager du Energibarer med Aprikos og Dadler

Lag en mos av bløtlagte aprikoser, myke dadler, vanilje og søtning i en food prosessor. Dette skal bli en slags pure. Grovhakk mandler i en kjøkkenmaskin, og tilsett havregryn, kokosmasse, gresskarkjerner og gojibær. Pulser et par ganger med foodprosessoren slik at du får en grovhakked blanding. Den grovhakkede blandingen skal så blandes med aprikospureen. 
Fordel massen, og form til en firkantet form ca 20 cm*20 cm. Tørkes på paraflex i dehydratoren i ca 12 timer. Snu hele massen underveis. Massen skal deretter rutes opp i passende barer.  
Oppbevares i tett boks i kjøleskap i ca 2 uker. Kan også fryses.

 

Hvis du ikke har dehydrator, kan du steke de på lav varme, da må dampen slippes ut under steketiden.