Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Røde Grønnsakwraps med Paprika og Tomat


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Kategori/tema: Himalaya salt
Rode gronnsakwraps laget med paprika tomat og avokado

Lag vegetar wraps som et supert som alternativ til brødskiver. Basert på paprika, tomat og avokado! Tørket i dehydrator.

Oppskrift på Røde Wraps i dehydrator

8 stk ( 2 brett i dehydrator)
  • 900 gr rød paprika, hakket
  • 750 gr tomater, hakket
  • 1 ts Sana Bona Himalayasalt
  • 1 stk liten avokado
  • 15 gr psylliumhuskpulver

Slik lager du de

Mos tomater og paprika i en blender. Tilsett salt. Når alt er most, tilsetter du avokadoen, og litt psyllium husk pulver. Fordel massen på 4 brett i dehydratoren. Bruk en bred kniv til å fordele massen jevnt på de fire brettene. Sett dehydratoren på ca 41-43 grader. Tørk wrapsene  i ca. 12 timer, til wrapsen er mulig å rulle. Fyll wrapsene med grønnsaker, eller annet pålegg. Hvis wrapsene er blitt for stive og ikke kan rulles, legg stabelen av wraps inni et fuktet kjøkkenhåndkle. Flytt litt om på rekkefølgen underveis. Wrapsene vil med dette bli myke igjen. Alternativt kan du spraye litt vann på de stive wrapsene.