Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Hasselnøttmelk med Kakaosmak


Råvaregruppe: Oppskrifter på nøttemelk
Kategori/tema: Hasselnøtter, Himalaya salt, Rå kakao
hasselnmelk

Hasselnøttmelk kan lages med rå kakao, eller carob pulver. Carob fungerer som kakaoerstatning. Nøttemelk kan helles over müsli, eller drikkes som en drikk. Den kan også brukes som en basis for smoothie.

Oppskrift på Hasselnøttmelk med Kakaosmak

For 2 porsjoner.

Slik lager du hasselnøttmelken

4 dl vann og 2 dl hasselnøtter, bløtlegges en natt og moses sammen i en kraftig blender f.eks. Sana Bona Vitamix blender. Siles deretter gjennom f.eks.en Sana Bona nøttemelkspose. Ta vare på nøttemassen som blir igjen i nøttemelksposen etter silingen. Denne kan brukes til å lage nøtteost, eller i kakebunner og kjeks. Hasselnøttmelken helles deretter tilbake i blenderen. Tilsett rå kakao, eller carob, og de øvrige ingrediensene. Mos det hele i 1/2-1 minutt. Melken holder 3 dager i kjøleskap.