Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Kokosyoghurt med Rå Kakao og Goji


Råvaregruppe: Hjemmelaget Yoghurt og Musli
Kategori/tema: Bipollen, Goji bær, Mandler, Rå kakaonibs
kokosyoghurt i dehydrator 600x800

Hjemmelaget kokosyoghurt full av nøtter, frø, bær, og rå kakao, holder deg lenge mett. Det er et godt alternativ til brød. 

Oppskrift på Kokosyoghurt

For 1 liter

  • 8 stk (kapsler) gode bakterier, f. eks Biocare
  • 1 liter kokosmelk
  • 0.5 ts ekte vaniljepulver

Slik lager du Kokosyoghurt

Hell kokosmelken i en glassbolle, og rør inn rå vanilje . Åpne innholdet i kapslene med gode bakterier, og hell innholdet i yoghurten. Rør alt godt inn. Tildekk bollen med en asjett, og dyrk yoghurten på 46 grader, i en Excalibur dehydrator, i ca 12-15 timer. Sett yoghurten deretter i kjøleskapet. Yoghurten vil tykne dag for dag. Hvis du ikke har en dehydrator, kan du forsøke å varme yoghurten på badegulvet hjemme. 

Tilsett nøtter og frø du liker, f. eks. Sana Bona hakkede mandler økologisk, Sana Bona Tibet gojibær, Sana Bona bipollen økologisk og Sana bona rå kakaonibs økologisk.

Velg kokosmelk uten konserveringsmilder, og kokosmelk som er ekte og ikke laget av ekstrakt.