Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Mandelbrød Provence laget i Dehydrator


Råvaregruppe: Brød og Wraps, Glutenfri Knekkebrød
Kategori/tema: Himalaya salt, Mandelmel, Mandler
mandelbrodprovence

Dette brødet har fantastisk mye smak! Brødet er bare basert på grønnsaker, frukt, nøtter og frø. Ingrediensene er most og tørket i dehydrator. Mandelbrød provence har mye smak!

Oppskrift på Mandelbrød Provence Knekkebrød i Dehydrator

For 2-3 brett i Excalibur dehydrator (50-75 knekkebrød)

Slik lager du Mandelbrød Provence knekkebrød

Start med å male mandlene og linfrøene hver for seg. Deretter moser du alle de andre ingrediensene, og tilsetter de malte mandlene. Ta hele massen ut av blenderen, og tilsett linfrøene.

Del massen i to, og mos det på ny i blenderen. Fordel dette på 2-3 brett i dehydrator ovnen. Hvert brett bør dekkes med et paraflex bakeunderlag, eller bakepapir slik at det er lett å ta av brødene etterpå. Riss inn et mønster i massen, slik at du enkelt kan knekke brødet i ønskede former etter endt tørketid. 

Sett dehydratoren på 41-52 grader Celsius. Etter ca 8 timer, eller når brødet er tørt, skal brødene vendes og stekes på undersiden. Tørk deretter brødene i ca 4-7 timer. Brødene kan oppbevares i kjøleskap, eller fryses.