Omega-3 Knekkebrød i Dehydrator

Dette er et brød basert på nøtter, frø, grønnsaker og olje. Valnøtter, linfrø og hampfrø er alle ingredienser som er rike på omega-3. Knekkebrød som dette, er ikke stekt, men tørket i en dehydrator.
Oppskrifter på Omega-3 Knekkebrød i Dehydrator
For 1 brett i Excalibur dehydrator ( 25 knekkebrød)
- 2 dl Sana Bona valnøtter økologisk, bløtlagt i minimum 1 time, gjerne 3 timer
- 2 dl hakket grønn squash
- 0.25 dl linfrø, som du maler fint i en blender
- 0.25 dl Sana Bona hampfrø uten skall økologisk
- 0.25 dl vann
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
Slik lager du knekkebrødet:
Mos alt i en blender, eller kjøkkenmaskin. Bre det utover et Paraflexx bakeunderlag på brettet i dehydratoren. Rut opp den flytende massen, til de formene du ønsker å ha på det ferdige tørkede brødet.
Stekes på 41-52 grader Celsius til de er tørre. Brødet må snus underveis.