Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfri Vegansk Eplekake med Quinoa


Råvaregruppe: Sana Bona Favorittkaker
Kategori/tema: Finsk Quinoa, Himalaya salt, Kokossirup, Mandler
eplekake med quinoa 600x800

Denne eplekaken er laget med quinoa som er et proteinrikt, glutenfritt frø. Den har masse kryddersmaker og den er vegansk. Veldig lett å lage.

Oppskrift på Glutenfri vegansk Eplekake med Quinoa

For 1 liten langpanne

Ingredienser til glutenfri vegansk eplekake med quinoa

Slik lager på glutenfri eplekake med quinoa

Kok quinoa eller bruk rester av kokt quinoa du har. Bland quionoaen med eplesider eddik, søtning, fint hakkede epler og mandelolje. Havregyn, vanilje, natron, krydder, bakepulver, malte linfrø, rosiner og mandler blandes i en bolle. Miks begge blandingene sammen. Bre det utover i en liten langpanne på et bakepapir. Stek kaken på 180 grader Celsius i 30-40 minutter, midt i ovnen. Kaken holder i mange dager i kjøleskap i en boks.