Sikkerhet når du handler hos Sana Bona

Personopplysninger- Trygghet når du handler hos Sana Bona

Når du handler hos oss, ber vi deg registrere navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via posten, samt kontakte deg evtentuelt i forbindelse med din bestilling.

Vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Ingen av disse opplysningene gjøres tilgjengelig for andre virksomheter eller andre registre eksternt.

Vi tilbyr deg å motta ulike typer informasjon og tilbud pr mail. Det er frivillig å motta slik informasjon, og man må krysse av for at man ønsker å motta slike mailer.

Betalingsmåter-sikkerhet når du handler i nettbutikken

Det er trygt og sikkert å handle i vår nettbutikk. All betalingsinformasjon blir kryptert og er ikke tilgjengelig for noen andre. Vi benytter Klarnas betalingssystem. Les mer om dette under betaling.

Sana Bona er en norskdrevet nettbutikk

Sana Bona er en norskdrevet nettbutikk med norske eiere. Vi holder til i Grini Næringspark på Østerås rett utenfor Oslo. Vi har drevet Sana Bona siden 2007.

Våre største kunder er Coop Norge Handel og Vinmonopolet, samt noen utvalgte helsekostbutikker, i tillegg til egen nettbutikk.