Fermenteringskrukke 25L Brun
kr 1299,00
Bestillingsvare. Denne krukken er vår største fermenteringskrukke på 25 l. Passer til storproduksjon for cafeer, kantiner og restauranter.
På lager
Fermenteringskrukke 25 liter brun- vår største krukke
Dette er vår største krukke og det er bestillingsvare. Det følger 2 store tunge trykkstener, som skal legges opppå grønnsakene til slutt når du har fylt krukken med grønnsaker. Solid krukke. Fabrikkprodusert.
Modellen finnes i 5 liter, 10 liter, 15 liter og 25 liter.
Det geniale med de gode gamle keramikk krukkene, er at de tunge stenene du legger oppå kålen hindrer at luftboblene går ned i krukken. Boblene slippes ut gjennom en liten åpning i lokket. Lokket har en liten lufteluke. Når du heller vann i rennen rundt keramikklokket til krukken, dannes en vannlås. Luft slipper ut av krukken, men ingen luft slipper inn. Dette er bra for vellykket fermentering.
Interessert i flere gratis fermenteringsoppskrifter: Gratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her
Vekt | 6000 g |
---|---|
Dimensjoner | 60 × 60 × 100 cm |
Bruk og oppbevaring | <h2><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 12pt;">Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering</span></strong></span></h2> |
Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering
Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:- Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
- Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
- Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
- Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
- Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
- Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
- Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
- Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
- La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
- Skulle du være så uheldig å få mugg på noe, så er det beste trikset eddik og vann.