Fermenteringskrukke 25L Brun

kr 1299,00

Bestillingsvare. Denne krukken er vår største fermenteringskrukke på 25 l. Passer til storproduksjon for cafeer, kantiner og restauranter.

På lager

EAN: 7072921001148 Produktnummer: 81158 Kategori: Brand:

Fermenteringskrukke 25 liter brun- vår største krukke

Dette er vår største krukke og det er bestillingsvare.  Det følger 2 store tunge trykkstener, som skal legges opppå grønnsakene til slutt når du har fylt krukken med grønnsaker. Solid krukke. Fabrikkprodusert.

Modellen finnes i 5 liter, 10 liter, 15 liter og 25 liter.

Det geniale med de gode gamle keramikk krukkene, er at de tunge stenene du legger oppå kålen hindrer at luftboblene går ned i krukken. Boblene slippes ut gjennom en liten åpning i lokket. Lokket har en liten lufteluke. Når du heller vann i rennen rundt keramikklokket til krukken, dannes en vannlås. Luft slipper ut av krukken, men ingen luft slipper inn. Dette er bra for vellykket fermentering.

Interessert i flere gratis fermenteringsoppskrifter: Gratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her 

Vekt 6000 g
Dimensjoner 60 × 60 × 100 cm
Bruk og oppbevaring

<h2><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 12pt;">Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering</span></strong></span></h2>
<p>Dette er vår beste råd

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fermenteringskrukke 25L Brun”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering

Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:
  1. Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
  2. Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
  3. Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
  4. Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
  5. Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
  6. Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
  7. Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
  8. Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
  9. La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
  10. Skulle du være så uheldig å få mugg på noe, så er det beste trikset eddik og vann.