Raw food kurs med ekte kokker
Sana Bona var invitert til Høyskolen i Akershus ( HIAK) for å holde raw food kurs. På denne høyskolen arrangeres viderutdanningskurs for kokker og personer som jobber med undervisning i mat og helsefag. Vi skulle ha en raw food dag for disse. Det ble en utrolig hyggelig dag med proffe personer ‘på jobb’! Så fort har vi aldri laget raw food på kurs før! Disse var proffe!
Raw food kurs med ekte kokker på HIAK ( Høyskolen i Akershus)
Vi startet med litt teori om hva raw food egentlig er, og så smakte vi på ulike nye matvarer. Nye smaker og nye matvarer var det stor interesse for!
Så gikk vi på det store flotte kjøkkenet til Høyskolen. Det er en fryd å lage mat på slike store flotte kjøkken!! De fargerike rettene kom på bordet, og det smakte mye bedre enn deltagerne hadde forventet!
Spiralisert squashpasta, raw pizza, raw lasagne og rødbetbiff, ble middagsrettene. Noe helt nytt og med masse tydelige smaker og farger. Rå kaker og sjokolade ble også laget.
Alle ble så mette at det nesten ikke var plass til dessert! Tusen takk for oss!