Raw food kurs, matlaging med studenter på HIAK

Sana Bona var invitert til Høyskolen i Akershus (HIAK) for å snakke om raw food og lage raw food med studenter på Restaurant/Matfag/ Helse sosial- videreutdanning. Studentene ønsket selv å lære mer om dette. Matlaging med studenter er alltid kjempespennede!
Raw food kurs med studenter på Restaurant/ Matfag på HIAK
Hele dagen startet med undervisning i klasserommet. Vi snakket om hva raw food er, om supermat og hvordan maten lages i et raw food kjøkken. Masse nytt å smake på av råvarer, og studentene gledet seg å lage raw food og smake!
Høyskolen i Akershus (HIAK) har et fantastisk stort og flott kjøkken. Det er en fryd å lage mat der. Vi laget grønn smoothie, rå sjokolade lys og mørk. Favoritten for gjengen ble den smakfulle rå pizzaen og den rå lasagnen, laget kun av rå grønnsaker!
Det ble noen aha opplevelser og mange gode smaker – det hele ble toppet med jorbærsorbet.
Takk for en fantastisk hyggelig dag med dyktige lærere på videreutdanning, med et åpent sinn for nye mattrender! Vi ses neste år!