Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Tahini Kjeks med Mandel


Råvaregruppe: Sana Bona Favorittkaker
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokossirup, Mandelmel
tahini kjeks med mandel

Kjempegode kjeks som er lette å lage. Du kan erstatte tahini med annet nøttesmør. 

Oppskrift på tahini kjeks med mandel

For 1 porsjon ca 15 biter

  • 200 g Sana Bona Mandelmel, eller malte mandler
  • 1 ts bakepulver
  • 1/ ts Sana Bona Himalayasalt
  • 1 ts vaniljepulver
  • 200 gr Sana Bona kokossirup eller honning
  • 200 gr Tahini ( evt. annet nøttesmør f. eks mandelsmør)
  • Hakkede mandler til pynt

Slik lager du kjeksene:

Bland alle de tørre ingrediensene. Bland tahini og kokosirup. Bland de tørre og de våte ingrediesene til en deig. Rull ut kuler som du trykker ut med en gaffel. Stek kjeksene på bakepapir. Stek kjeksene i 15 minutter på 170 grader C midt i ovnen.

Kjeksene er ikke så søte. Mandelsmør vil gjøre det søtere og bruk av honning.

Oppbevares i kjøleskap.