Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Gluten og Melkefri Brownies


Råvaregruppe: Sana Bona Favorittkaker
Kategori/tema: Kokosolje, Kokossirup
brownies

En brownies som er helt uten gluten og melk! En kake som smelter på tunga, som kan nytes med god samvittighet. 

Oppskrift på Gluten og Melkefri Brownies

For 12 biter

Ingredisenser:

Ingredienser til pynt:

  • 2 håndfuller blåbær, ferske
  • 2 håndfuller ferske bringebær
  • 2 ss yacon sirup, eller Sana Bona kokossirup økologisk
  • 2 dl Havregurt, eller annen yoghurt
  • 1.5 ss pistasjnøtter, hakket

Slik lager du Browniesen:

Smelt kokosolje sammen med 6 ruter mørk sjokolade. Mos resten av ingrediensene i en bolle med en stavmikser, og tilsett sjokoladeblandingen. Dette blandes sammen, til du får en røre. Kakerøren skal stekes i en form på 20 x 20 cm, midt i ovnen på 175 grader (over og undervarme), i ca. 20. min. Søtning kan justeres ved å tilsette mer, eller evt. mindre søtning.

Røren gir ca 12 stykker brownies, som godt kan fryses. Pyntes med det du har i skapet. Her har jeg brukt havregurt, bringebær, blåbær, pistasjnøtter og yaconsirup.