Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Spicy vegetarisk høstsuppe


Råvaregruppe: Supper og Vegetargryter
Kategori/tema: Bønnepasta
spicy vegetarisk hstsuppe

En slik spicy vegetarisk høstsuppe vil du lage om og om igjen! Den varmer, smaker godt og har mye mat i seg. Perfekt hvis du har mye gresskar eller squash!

Oppskrift på Spicy vegetarisk høstsuppe

For 6 personer.
  • 3 stk små løk
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts pepper
  • 0.5 ts ingefærpulver
  • 0.5 ts kanel
  • 1.5 stk stangselleri i biter
  • 400 gr kikerter, fra kartong (kokte)
  • 100 gr linser røde eller grønne fra kartong (kokte)
  • 1 neve koriander , fersk
  • 1 neve bladpersille
  • 5 dl tomater, hakkede, eller finmost
  • 300 gr squash, i biter (gresskar kan brukes)
  • 12 dl grønnsakbuljong
  • 1 stk laurbærblad
  • 100 gr Sana Bona bønnepasta eller en pasta du har
  • 0.25 ts rosa salt

Slik lager du suppen:

Fres løk og hvitløk, tilsett krydderne og stangselleri, før du freser igjen (ca. 5 min). Tilsett linser, tomater, kikerter, koriander og persille, og la det surre sammen. Ha i grønnsakbuljong, squash og laurbærblad i blandingen. La det hele småkoke i 15 min. Tilsett pastaen, og la det småkoke i 5 min. Dryss over frisk bladpersille, og server.