Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Sjokoladetrøfler med Rå Kakao


Råvaregruppe: Konfekt og Rå Sjokolade
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosmasse, Kokosolje, Kokossirup, Rått kakaopulver
sjokoladetrofler 600x800

Lyst til å lage trøfler med rå sjokolade? Denne oppskriften er veldig god, og sjokoladetrøfler er rask å tilberede.

Oppskrift på Sjokoladetrøfler med Rå Kakao

ca 18-20 kuler

Slik lager du Sjokoladetrøfler

Start med å hakke rå kakaomasse i små biter. Smelt kakaomassen i vannbad til den er helt smeltet. Når den er helt smeltet, tilsetter du rå kokosolje. Tilsett alle de tørre ingrediensene. Deretter tilsetter du hasselnøttsmør og agave (evt. annen søtning) helt til slutt. Rør til alt er smeltet godt sammen. La deigen stå kaldt i 1-2 timer.

Lag deretter kuler, og rull dem i rått kakaopulver, eller mesquitepulver. Oppbevares kjølig. Kan også fryses.