Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Spicy squash chips


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Kategori/tema: Himalaya salt
Spicy squash chips 600x800

Lag en annerledes squash chips. Masse krydder som gjør dette til noe nytt og spennende! Bruk gjerne andre skivende rotgrønnsaker også til samme dressing, f. eks gresskar.

Oppskrift på spicy squash chips

For 1 brett i Excalibur dehydrator
  • 1 stk squash, middels stor
  • 3 ss eplecider eddik
  • 0.5 ts paprikapulver
  • 1 ts provencekrydder eller timian
  • 1 klype kajennepepper
  • 0.5 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 2 ts hvitløkpulver
  • 2 ss x-virgin olivenolje

Slik lager du spicy squash chips

Skjær squashen i skiver, ca 2 mm tykke. Lag dressingen ved å blande oljen, eddiken og alt krydderet. Vend alle squash skivene ned i dressingen til alle har fått fordelt dressingen over seg. Legg squashskivene på en rist i dehydratoren. Tørk over natten på 41 grader. Hvis du ikke har en dehydrator, bruk ovnen på lav temperatur, gjerne varmluft.