Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Vårruller med Spicy Mangodipp


Råvaregruppe: Vegetarmiddager
Varruller med spicy mangodip 600x800

Prøv noe nytt til lunsj, eller middag! vårruller kan også brukes som forrett, eller til tapas. 

Oppskrift på Vårruller med Spicy Mangodipp

For 2 personer.

Ingredienser til Vårruller med Spicy Mangodipp

  • 5 stk rispapir

Ingredienser til Sausen

  • 2 dl mango, hakket moden
  • 1/3 stk rød chilli, fersk
  • 1 stk fedd hvitløk
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ts tamari, eller japansk soyasaus
  • 1 ts risvineddik
  • 1 stk lime, saften
  • 1/3 ts fersk ingefær, revet

Ingredienser til Fyllet

  • 1 stk gulrot
  • 3 dl kål, finstrimlet (pak choi, nykål, rødkål)
  • 1 stk avokado
  • 3 håndfull spirer, solsikke, eller alfalfa ell.
  • 1 håndfull frisk koriander

Slik lager du Vårruller med Spicy Mangodipp

Bløtlegg rispapirene i lunkent vann i ca. 1 minutt, til de er myke. Finhakk alle grønnsakene og urtene. Skjær opp mangoen i biter, og mos mango sammen med alle de øvrige ingrediensene, med en stavmikser. Fyll grønnsakene i rispapiret. Sausen kan fylles inni wrapsen, eller brukes som dipp.

Riswrapsene bør spises samme dag som de lages.

Alternativt fyll:

Raspet rødbete, strimlet tofu, kokt, avkjølt quinoa, blandet sopp (f. eks. shiitake, portabello, sjampinjong) marinert i sesamolje og soya saus.

Rispapir finnes i grønnsakbutikker, og velassorterte dagligvarebutikker.