Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Sjokoladeterrine med Smak av Te


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Raw sjokolade terrine 600x800

En variant av rå sjokoladeterrine pudding er smaksatt med Lady Grey te - utrolig spennede smakskombinasjon.

Oppskrift på Rå Sjokoladeterrine med Smak av Te

For 1 kake

Ingredienser:

Pynt på kaken:

1 kopp(er) blåbær til pynt, eller revet appelsinskall ell.

Slik lager du rå sjokoladeterrine

Kok opp vann. Trekk 3 teposer i 5 minutter og avkjøl teen. Hell av vannet på de bløtlagte cashewnøttene, og tilsett nøttene i en blender f.eks. Vitamix blender sammen med teen. Mos dette sammen. Tilsett rått kakaopulver, og rå agave nektar. Mos dette sammen i blenderen. Smelt det rå kakaosmøret i vannbad, og tilsett det smeltede kakaosmøret litt og litt til blenderen, og mos dette forsiktig inn. Hell alt i en brødform. Kle gjerne formen med plast, så du er sikker på å få puddingen ut. Sett kaken over natten i fryseren, eller til den er stiv. Hvelv formen. Hvis du ikke får den ut, sett formen i vannbad en kort stund.

Pynt terrinen med revet appelsinskall, eller det du ønsker f. eks blåbær.