Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Lakriskuler med Kakao og Hassel


Råvaregruppe: Energikuler og energibarer
Kategori/tema: Hasselnøtter, Himalaya salt, Kokosolje, Kokossirup, Rått kakaopulver
Lakrikskuler med kakao og hasselnotter 600x800

Lyst på litt annerledes godteri med smak av lakris? Lakris er bra for både magen og fordøyelsen.Lakriskuler er lett å lage og er uten tilsetningsstoffer. Perfekt til tur, etter trening og som mellommåltid.

Oppskrift på Lakriskuler med Kakao og Hasselnøtter

For 1 porsjon

Slik lager du Lakriskuler 

Start med å male hasselnøtter i en blender, eller kjøkkenmaskin. Hvis dadlene ikke er tørre i konsistensen, må de bløtlegges først. Tilsett deretter rått kakaopulver, rosa salt, lakrisrotpulver, lakrisrotekstrakt, kokosolje og dadlene. Det hele kjøres i en kjøkkenmaskin/blender til massen blir fast nok til å rulles som kuler. Smak til med kokossirup, og rull i en blanding av rått kakaopulver og lakrisrotpulver.

Lakrisrotpulver og ekstrakt fås på helsekost.