Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Mandelkremkake


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Kokosolje, Kokossirup, Mandler, Rått kakaopulver, Valnøtter
Raw mandelkrem kake med kakao og valntter 600x800

Dette er for deg som liker kaker med tydelig smak av mandel. Kaken er raw og man kan selv bestemme hvor mye søtningsstoffer man vil ha. Kakao bunn med valnøtter og dadler smaker deilig.

Oppskrift på Raw Mandelkremkake

For 6 porsjoner. Ingredienser til Raw Mandelkrem Kake Fyll Kake Bunn:

Slik lager du mandel kaken:

Bunn: Hvis du har tørre dadler, bløtlegg dem i ca 2 timer. Hvis dadlene er ferske, trenger de ikke å bløtlegges. Steinene i dadlene må fjernes. Kjør valnøtter, dadler (som du klemmer vekk vannet fra) og kakaopulveret i en kjøkkenmaskin til en deig. Ikke kjør for lenge, da kaken er best med en litt grovere bunn. Deigen klemmes ned i en kakeform, og settes i kjøleskapet. Fyll: Mos de bløtlagte mandlene, og smelt kokosoljen forsiktig i vannbad. Kjør alle ingredienser til en krem. Vil du ha sterkere gulfarge på kremen, kan du tilsette litt pulverisert gurkemeie. 

Sett kaken kjølig til det er tid for servering. Pynt med masse fersk frukt og bær, eller med granateplekjerner.