Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Gulrotkake med Incabær


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Hasselnøtter, Kokosolje, Kokossirup, Mandler
gulrotkake inka 600x800

Denne raw gulrotkaken har mange spennende smaker. Cashewkrem og gulrotfyll, med incabær på toppen! En godsmak av kanel og kardemomme passer godt til kaken

Oppskrift på Raw Gulrotkake med Incabær

For 1 kake Ingredienser for kakebunnen: Ingredienser til fyllet:
  • 18 dl fint revet gulrot
  • 12 stk dadler, bløtlagt
  • 3 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske naturell, bløtlagte
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 1.5 ts kardemomme
  • 2 ts kanel
  • 3 ss presset sitronsaft

Slik lager du raw gulrotkake med incabær

Bunnen: Mal hasselnøtter i en kjøkkenmaskin, og tilsett søtning og flytende kokosolje. Bland dette sammen i en kjøkkenmaskinen. Tilsett finhakkede, bløtlagte dadler. Mos alt sammen til en deig. Deigen trykkes ned i en kakeform. Fyll: Bløtlegg cashewnøtter og dadler i 1-2 timer. Riv gulrøtter fint, og mos gulrot, cashewnøtter, krydder og dadler til en krem i en kjøkkenmaskin. Fyll hele kremen over kakebunnen. Pynt med incabær, gulrot og hasselnøtter. Bruk fantasien.