Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Etasje Eplekake med Paranøtter


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Himalaya salt, Mandler, Valnøtter
etasjeeplekake

Denne raw eplekaken er en nytelse, og en fryd for øyet! Kjempe enkel å lage. Man kan erstatte paranøtter med mandler, eller valnøtter.

Oppskrift på Raw Etasje Eplekake 

For 1 kake

Ingredienser til kaken:

  • 10 stk epler, skives

Fyllet:

Slik lager du raw etasje eplekake:

Grovhakk nøttene. Mos fiken med litt bløtleggingsvann til en pure. Lag en deig av nøttemassen, ved å tilføre 1 ss fikenpure. Tilsett kanel etter smak, og en klype salt. Kna massen til en deig.

Form deigen til en kakebunn. Tilsett halve fikenpureen over bunnen. Legg på et stort lag med skivede epler, så bunnen blir godt dekket, og danner et stort lag. Tilsett fikenpure over eplene, og dryss med kanel.