Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Appelsinkake med Sjokolade


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Kokosolje, Kokossirup, Rått kakaopulver, Valnøtter
raw appelsinkake med sjokolade 600x800

Prøv en frisk, rå kake, basert på appelsin. Denne appelsinkaken er svært enkel og rask å lage.

Oppskrift på rå appelsinkake med sjokolade

For 1 kake

Bunn:

Fyll:

Glasur:

Slik lager du appelsinkaken:

Bunnen:

Bløtlegg dadlene. Hvis dadlene er tørre, skal de bløtlegges i minst fire timer. Er dadlene ferske, blir bløtleggingstiden fortkortet til en time. Fjern steinene i dadlene før, eller etter bløtlegging. Mal valnøttene og tilsett dadlene. Vannet skal klemmes av dadlene, før de tilsettes nøttemiksen. Deretter tilsetter du rått kakaopulver. Du vil nå ha en deig, som skal klemmes ned i en kakeform (25 cm i diameter). Bunnen settes i kjøleskapet.

Kremen:

Skrell appelsiner, og del dem i biter. Smelt kokosoljen i vannbad, og mos cashewnøttene sammen med hakket appelsin og kokosolje, samt litt appelsinolje i en blender f.eks. Sana Bona Vitamix blendere, eller kjøkkenmaskin. Fyllet helles over kaken.

Glasur:

Glasuren lages av 1 ss kokossirup, 2 ss rått kakaopulver, og 2 ss smeltet kokosolje. Bland alt sammen til en glasur. Glasuren helles over kaken, og smøres ut med en kniv. Med en gaffel kan du lage ønsket mønster i glasuren, ved å dra gaffelen forsiktig rundt i buer og sirkler på toppen av kaken. Kaken legges i fryseren. Kaken må tines før servering.