Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (49)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (19)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (18)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (25)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (108)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (65)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (27)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Bounty Sjokolade


Råvaregruppe: Konfekt og Rå SjokoladeKategori/tema: Himalaya salt, Kakaosmør, Kokosmasse, Kokosolje, Kokossirup
raw bounty 600x800

Er du glad i Bounty? Prøv å lage den raw. Dette er en enkel og rask dessert. Raw bounty er rik på næringsstoffer.

Oppskrift på Raw Bounty 

For 12-15 stk

Ingredienser til Raw Bounty 

Ingredienser til på Raw Bounty Trekk

Slik lager du Raw Bounty

Kokosmelken settes kjølig slik at den skiller seg, deretter skal den tykkeste delen/det øverste laget av kokosmelken fjernes. For denne oppskriften trengegr du ca. 2 dl av denne "kokoskremen". Kokoskremen skal så smeltes i ett vannbad med kokosolje. Deretter tilsetter du rå agave og honning, røres godt. Hell deretter massen i form du har kledd med bakepapir. Settes kjølig i 30 minutter. Rutes opp før frysing. 

Lag deretter den rå sjokoladen. Rå kakaomasse og kakaosmør smeltes i vannbad. Tilsett kokossirup, rå vanilje og litt rosa salt. Sett til side. La det stivne til halvstivt.
Dypp så hver bit opp i den rå sjokoladen og legg alle Bounty sjokoladene tllbake på brettet. La de stivne i ca. 30 minutter.