Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Vegansk Vaniljekrem av Cashewnøtter


Råvaregruppe: Oppskrift på desserter
Kategori/tema: Hasselnøtter, Kokosflak
raa vaniljekrem m frukt og notter

Prøv en nydelig fruktsalat med rå vegansk vaniljekrem laget av cashewnøtter og vanilje.

Oppskrift på Rå vegansk vaniljekrem med cashewnøtter

For 4 personer.

Fruktsalaten

Rå Cashewkrem

Slik lager du Rå Vaniljekrem med Cashewnøtter

Mos alle ingrediensene til vaniljekremen i en food prosessor, eller blender f.eks. Vitamix Blendere. Du kan selv justere tykkelsen på vaniljekremen ved å endre på vannmengden. For best resultat skal kremen være tykk. 

Fordel bær, frukt og nøtter i en pen bolle. Plasser klatter av vaniljekremen innimellom bærene/frukten, og server umiddelbart. Den rå vaniljekremen blir mørkere/brunere i fargen av å stå i luft, ett tips er derfor å lage den rett før servering.