Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Sjokolademüsli av Bokhvete med Paramelk


Råvaregruppe: Hjemmelaget Yoghurt og Musli
Kategori/tema: Himalaya salt, Kokosolje, Kokossirup, Rått kakaopulver
Bokhvete musli med raa sjokolade 600x800

Er du glad i sjokoladesmaken, prøv å lag din egen sjokolademüsli med rå kakao basert på bokhvete. I steden for melk, lager du paramelk som du kan trylles om til sjokolademelk. En super rett for barn og voksne.

Oppskrift på Sjokolademüsli av Bokhvete med Paramelk

For 3 personer. Oppskrift på Sjokolademüsli  av bokhvete med rå kakao Oppskrift på paramelk med rå kakao

Slik lager du Bokhvetemuslien og Paramelken

Müsli (lages i dehydrator): Bløtlegg hel boghvete i minimum 1 time, deretter skal boghveten skylles godt. Boghveten skal være ganske myk, og deretter moses sammen med salt, kakao, vanilje og agave. Bre det utover i 2 brett i dehydratoren. Tørkes i ca. 12 timer, på 41 grader. Det skal bli helt tørt. Müslien skal så brekkes opp i mindre biter. Paranøttsjokolademelk: Paranøtter trenger ikke å bløtlegges for å lage melk. Mos paranøtter og vann til melk. La blenderen stå noen minutter. Sil deretter melken gjennom en nøttemelkspose (presserestene fra melken kan brukes til å lage f. eks. ost). Den silede paramelken helles tilbake i blenderen. Tilsett rå kakao, og de øvrige ingrediensene. Har du maca tilgjengelig, tilsett dette i sjokolademelken for enda mer energi. Mos alt sammen til en herlig sjokolademelk. Hell paramelk over muslien, og tilsett evt rå kakaobiter. Paramalk kan fryses i isbitterninger og tas opp til senere bruk.