Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Salat Änglagard med agurk og mango


Råvaregruppe: Oppskrift på salater
Kategori/tema: Kokossirup
salat med mango ananas agurk og kylling 600x800

Salat Änglagard har jeg alltid spist på min favorittcafe. Prøv denne nye kombinasjonen av sterkt og søtt. Passer kjempebra som lett sommermat.

Oppskrift på Salat Änglagard

For 5 personer.

Ingredienser til Sausen

Ingredienser til Salaten

  • 4 stk økologiske kyllingfileer
  • 1 stk fersk ananas
  • 1 stk mango
  • 1 stk agurk
  • 2 dl små peanøtter uten salt
  • 1 stk fersk rød chili

Slik lager du salat Ânglagard:

Legg kylling fileten i marinade. Enten lager du marinaden selv, eller bruker en som fås kjøpt i butikk. Da bør du velge en marinade som kun inneholder rene ingredienser. 

Forslag til marinade (moses med en stavmikser): Oliven olje x- virgin, litt vann, tomat pure, litt rå agave, koreander frø og urt, litt gurkemeie, kumin, hvitløk, ingefær, chilli, litt kokosolje x- virgin og persille.

Stek kyllingen når den har ligget i marinaden i noen timer, eventuelt over natten. Når kyllingen er avkjølt, skal den skjæres i mindre biter. 

Ananasen skrelles og deles i 4 deler, kjernen i frukten skal fjernes. Skjær de 4 delene av ananasen i tynne skiver. Mangoen skrelles og stenen fjernes. Skjær mangoen i små skiver. Agurken skrelles, og deles på langs. Frøene inni skrapes ut med en liten skje. Agurken deles i små skiver. Chillien vaskes og renses. Chillien deles i små ringer. Peanøttene ristes lett i en stekepanne.

Dressingen: Press lime før du tilsetter de øvrige ingrediensene. 

Fordel kylling, ananas, mango og agurk på et salatfat. Hell over dressingen, og dryss over peanøttene. Pyntes med frisk koriander. 

Kyllingen kan byttes ut , så du kan lage den vegansk.