Appelsinsjokolade Raw

Rå mørk sjokolade og appelsin passer veldig godt sammen. Appelsinsjokolade kan nytes med god samvittighet. Smaker utrolig godt!
Oppskrift på Appelsinsjokolade
For 10-12 karameller
- 1 dl Sana Bona rått kakaosmør økologisk, smeltet
- 1 dl Sana Bona rått kakaopulver økologisk
- 2 ss rå agavenektar/ eller Sana Bona kokossirup økologisk (ikke rå), eller annen søtning
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt, fint
- 8 dråper appelsinolje
- 1 ts revet appelsinskall
Slik lager du Appelsinsjokolade
Smelt rått kakaosmør, og tilsett rå agave og rått kakaopulver, etter du har fjernet kjelen fra den varme platen. Rør dette godt sammen med en visp. Bland deretter inn eterisk appelsinolje, revet appelsinskall, og evt. tørkede appelsinbiter. Den flytende massen skal deretter helles i en form, ( f.eks en bunn av en matpakkeboks) med bakepapir/ matpapir i bunn. Pynt med revet appelsinskall. La sjokoladen stivne i fryseren i 20 minutter.
Sjokoladen kan så deles opp i passende biter etter ønske. Sjokoladen kan fryses flere ganger. Alternativt kan du lage konfektbiter ved å helle sjokoladen i isbitformer.