Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (24)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (107)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (64)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (26)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Mango Ostekake med Bringebær


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt, Kokosolje, Mandler, Rått kakaopulver, Valnøtter
Raw mango ostekake 600x800

Dette er en raw mango ostekake uten ost men basert på nøtter. Kaken er rå, deilig, frisk med en tropisk smak. Passer til alle årstider.

Oppskrift på Raw Mango Ostekake

For 1 kake. Ingredienser bunnen: Ingredienser til kremen: Pynt:
  • 1 stk (kurv) bringebær til pynt

Slik lager du den rå ostekaken:

Bunnen: Mos alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, eller blender. Press fyllet ned i en springform, og prikk hull i bunnen med en gaffel. Sett bunnen i kjøleskapet mens du lager fyllet. Fyllet: Smelt den rå kokosoljen i vannbad. Skrell mangoen og fjern steinen. Hell kokosoljen, mangoen og alle de øvrige ingrediensene til fyllet i en blender, eller kjøkkenmaskin. Dette skal moses til en krkem, og helles over bunnen. Pynt med bringebær, eller andre bær. Moste frosne jordbær kan også brukes til å lage et topplokk på 'ostekaken'.