Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (21)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (11)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (24)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (107)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (64)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (26)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Hjemmelaget Müslibar i dehydrator


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
muslibar

Denne rå müslibaren er inspirert av en ferdigkjøpt müslibar fra helsekosten. Ved å lage en hjemmelaget müslibar kan du bestemme ingrediensene selv!

Ingredienser til Hjemmelaget Müslibar

For 15 porsjoner.
  • 2 dl peanøtter
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl solsikkefrø
  • 0.5 dl hakkede mandler
  • 0.5 dl rå agave
  • 0.5 dl Tibetanske gojibær
  • 2 ss yacon sirup
  • av 1/2 sitron
  • 0.5 dl havregryn
  • 3 ss gule linfrø
  • 2 ss rå kakaonibs

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en bolle, og mos dette sammen med en stavmikser. Fordel massen på et paraflexx bakeunderlag, rut opp der du vil dele müslibarene når de er tørre. Tørk på 41 grader Celcius i ca. 1 døgn i dehydratoren. Del opp musllibarene, og tørk i dehydratoren evt. ytterligere noen timer.