Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Ayurvedisk Suppe med linser


Råvaregruppe: Supper og Vegetargryter
Kategori/tema: Himalaya salt
ayurvedisksuppe

En fargerik og varmende ayurvedisk suppe, som er spesielt god en kjølig høstkveld. Suppen har mange spennende smaker, og inneholder mye varmende krydder.

Oppskrift på Ayurvedisk Suppe med linser

For 6 personer
  • 10 middles store poteter
  • 500 gr gulrot
  • 1.5 liter vann
  • 2 grønnsakbuljongterninger
  • 1 stor purre
  • 2 søtpoteter
  • 1 stor rød paprika
  • 2 dl røde linser
  • 1 boks røde bønner
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 boks 400 gr finhakkede tomater (eller ferske du hakker)
  • 2 ss honning
  • 4 lauberblad
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalaysalt
  • 1 klype pepper

Slik lager du Ayurvedisk Suppe

Skrell potet og gulrøtter, og del dette i biter. Kok opp vann, og lag buljong, ved å tilsette to buljongterninger er liter vann. La dette småkoke i 15 minutter. Imens vannet koker skal du strimle purre, del opp søtpotet og paprika. Skyll deretter linsene i et dørslag. Legg purre, søtpotet, paprikastrimler, linser og laurbærblad ned i suppen, og småkok i 10 minutter. Skyll bønnene i kaldt vann, og tilsett bønnene og kokosmelken, hakkede tomater og honning. La suppen koke opp, og bli skikkelig varm. Smak til med salt og pepper.