Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Sjokoladekake med Appelsin


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt, Kakaosmør, Mandler, Rått kakaopulver
Raw sjokolade konfektkake med appelsin 600x800

Dette er en konfektkake med smak av appelsin og sjokolade. Når det er raw sjokoladekake, har kakaoen en intens god sjokoladesmak. Appelsin og rå sjokolade er perfekt match! Kaken er vegansk, glutenfri og melkefri og helt uten egg.

Oppskrifter til Raw Sjokoladekake med Appelsin

For 1 kake Ingredienser til kakebunnen: Ingredienser Konfektkake Fyll:

Slik lager du den rå sjokoladekaken:

Bunnen: Mos nøtter, kanel, rosa salt, rått kakaopulver/karob i en blender, eller kjøkkenmaskin. Mos dette til en grov masse. Tilsett dadler, smeltet kokosfett og vaniljepulver. Dadlene legges i vann på forhånd hvis de er helt tørre. Hele massen trykkes ut til en bunn. Form bunnen slik at du kan sette randen til en kakeform rundt den ferdig formede bunnen. På den måten kan du enkelt helle fyllet over bunnen uten at det flyter ut på sidene. Sett bunnen kjølig, mens du lager fyllet. Fyllet: Mos cashewnøtter, appelsinjuice, revet appelsinskall (bruk økologiske appelsiner, når du skal rive appelsinskall), vaniljepulver og agave i en blender, eller kjøkkenmaskin. Tilsett smeltet kakaosmør, og rått kakaopulver, og mos alt sammen. Det rå kakaosmøret skal smeltes i vannbad. Fordel fyllet over kakebunnen. La randen av kakeformen være rundt kaken. Pynt med revet appelsinskall, og sett kaken kjølig. For å løsne kaken fra kakeformen før servering, bruk en kniv og skjær den langs sidene.