Mandelknekkebrød med Squash Dehydrert

Mandelknekkebrød med mandler og squash laget i dehydrator. Proteinrike knekkebrød, som er gode på smak. En av de mest populære knekkebrødene.
Oppskrift på Mandelknekkebrød i dehydrator
For 1 brett i Excalibur dehydrator ( 25 knekkebrød)
- 1 medium stor, grønn squash
- 250 gr Sana Bona mandler økologisk (bløtlagt i minimum 3 timer)
- 3 ss linfrø (bløtlagt i minimum 3 timer)
- 1 klype Sana Bona rosa Himalaya salt
- 2 ss x-virgin olivenolje
- evt. over litt glutenfrie havregryn, eller boghvete flak
Slik lager du Mandelbrød i dehydrator
Squashen skal deles opp i mindre biter, og tilsettes en blender. Bland inn mandler, linfrø, Himalayasalt og olivenolje. Mos alt i en blender, eller kjøkkenmaskin. Tilsett vann til blandingen, hvis det er vanskelig å mose til en jevn masse.
Bre alt utover et Paraflexx bakeunderlag, på ett brett i dehydratoren. Rut opp med en en pizzarulle 5x5 biter.
Sett dehydratoren på 48 grader. Tørk brødene, og snu dem underveis. Brødene er ferdige etter ca 12-15 timer, avhengig av tykkelsen.
Oppbevares kjølig i kakebokser.