Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (19)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Mandelknekkebrød med Squash Dehydrert


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Kategori/tema: Himalaya salt, Mandler
Gode mandelknekkebrod

Mandelknekkebrød med mandler og squash laget i dehydrator. Proteinrike knekkebrød, som er gode på smak. En av de mest populære knekkebrødene.

Oppskrift på Mandelknekkebrød i dehydrator

For 1 brett i Excalibur dehydrator ( 25 knekkebrød)

Slik lager du Mandelbrød i dehydrator

Squashen skal deles opp i mindre biter, og tilsettes en blender. Bland inn mandler, linfrø, Himalayasalt og olivenolje. Mos alt i en blender, eller kjøkkenmaskin. Tilsett vann til blandingen, hvis det er vanskelig å mose til en jevn masse. 
Bre alt utover et Paraflexx bakeunderlag, på ett brett i dehydratoren. Rut opp med en en pizzarulle 5x5 biter.

Sett dehydratoren på 48 grader. Tørk brødene, og snu dem underveis. Brødene er ferdige etter ca 12-15 timer, avhengig av tykkelsen. 

Oppbevares kjølig i kakebokser.