Raw food foredrag for ernæringsstudenter

Sana Bona hadde fått i oppgave å snakke om raw food for ernæringsstudentene på Høyskolen i Akershus. Vi har også laget raw food i 2 dager. Wow det var gøy.
Undervisning om raw food for ernæringsstudenter på HIAK
Jeg møtte opp på Høyskolen i Akershus (HIAK) med undring og spenning. Hva visste disse ernæringsstudentene og deres professor om raw food?
De var kjempeinteressert, og de smakte på masse nye ingredienser.Det ble stilt masse spørsmål og det var til stor inspirasjon for meg. Studentene skulle jobbe videre med temaet raw food studiet som en oppgave. Etter foredraget laget vi mat sammen i 2 dager.
Vi lagde grønn smoothie, ernæringskuler, rå sjokolade (hvit og mørk), raw lasagne, dehydrert brød og wraps, samt tørket frukt.
For meg var det veldig morsomt å se hvor forskjellig maten kan bli selv om oppskriftene er like. Vi ble super mette og det var til stor undring for studentene og deres professor Mone Eli Sæland. Kunne man virkelig bli så mett av den raw food meny?
Her er noen bilder fra matlagingen.