Hefte Delicious Kefir Dishes
Opprinnelig pris var: kr 59,00.kr 49,00Nåværende pris er: kr 49,00.
Du sparer kr 10,00
Bok om hvordan lage melk- og vannkefir. 30 oppskrifter der hjemmelaget kefir brukes: probiotisk drikke, kokoskefir, dressinger, pålegg og iskremer.
På lager
Deilige kefiroppskrifter fra den populære matbloggeren Urška Fartelj
Her får du et lite oppskrifthefte med masse inspirerende bilder. Heftet er tekstet på engelsk.
Oppskriftene er fra tradisjonell slovensk mat beriket med kefir. Du vil finne ideer til forfriskende probiotiske drikker, velsmakende desserter og bakevarer med kefir. Det er også tips til hvordan du kan bruke kefir som ingrediens i sideretter.
Sjekk ut hvordan du kan lage hjemmelaget fermentert ost hjemmelaget fermentert ost
Dette er noen temaer i boken:
- Kefiroppskrifter
- Enkel probiotisk drikke
- Cocos kefir smoothies
- Probiotisk brus
- Kefir dressing
- Kefir pannekaker
- Kefir pålegg
- Probiotisk iskrem
- Probiotiske dressinger
Vekt | 1000 g |
---|---|
Dimensjoner | 10 × 10 × 3 cm |
Bruk og oppbevaring | <p style="line-height: normal;"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"><span style="font-family: Helvetica, sans-serif;">Instruksjoner før bruk og under bruk&, <p><span style="text-decoration: underline;"><strong><span style="font-size: 14pt; line-height: 107%;">Slik lager du hjemmelaget fermentert ost</span></strong></span></p> |
Be the first to review “Hefte Delicious Kefir Dishes”
Slik lager du hjemmelaget fermentert ost 1. Først må du lage kefir For å kunne lage ost, trenger du basen: kefir du lager selv. Det tar bare 1 dag. Du kan lese her hvordan du gjør det. Lage kefir. 2. Hell kefir i oste produksjonskrukken Hell i kefir i mesh kurven, ca. 0,6 liter. Skru til lokket, men ikke helt igjen, slik at luft kan strømme inn og fluer hindes å komme inn. 3. Sett i kjøleskapet- Tid avgjør hvor tykk du vil ha osten Sett osteproduksjonskrukken i kjøleskapet. Dette er for å forhindre ytterligere fermentering. Tiden den skal stå i kjøleskapet avhenger av hva slags ost du skal lage. Noen få timer gi en ost som kan brukes til dip. Står den over natten, blir det en kremete ost. Står den 1-2 dager blir den en middels fast ost. Jo lengre osten står i kjøleskapet, jo tykkere blir den. Ingrediensene du bruker spiller også inn. Hvis noe av ostemassen fester seg i toppringen, kan det bare skrapes bort og vaskes vekk. 4. Hell ut osten / Hvelving Ta ut ostemassen av kjøleskapet, og åpne topplokket. Du kan bruke spiralen som følger med til å presse osten litt hardere om du ønsker det før du hvelver osten. Hvelv og ta av mesh kurven. 5. Osten er klar Osten er klar til å spises. Du kan tilsette ulike smaker: fersk frukt, nøtter, urter ell. Ut av 6 dl kefir blir det ca. 200-300 g fersk ost. Se i oppskriftsheftet, alt du kan lage av oster. 6. Øvrig bruk av krukken Du kan bruke dette osteproduksjonssettet til å brygge kaffe og te.( Obs! Ikke hell kokende vann ned i glasset. Det kan sprekke). Hvis du vil lage nøtte melk, kan du bløtlegge nøtter og frø i krukken. Etter mosing i blender, kan den lille mesh kurven brukes som sil for nøttemelk. Spiralen som følger med kan brukes til å presse maksimalt ut av pulpen i nøttemelkrpdouksjonen. Krukken i dette osteproduksjonssettet er den samme som i kefirproduksjonssettet vi selger. Glasskrukken kan derfor brukes til 2. gangs fermenteringsglass.
Reviews
There are no reviews yet.