Kimchi krukke 2,5 liter korallfarge
kr 879,00
Håndlaget kimchi krukke fra Holland. I pakken følger det med 1 stort lodd/ vekt-sten, trepinne til å presse massen ned og elastisk bånd til pressing.
Utsolgt
Tilbake på lager-varsel
Kimchi krukke i keramikk 2,5 liter korall farge
Håndlaget kimchi krukke fra Holland. I pakken følger det med 1 stort lodd/ vekt-sten, trepinne til å presse massen ned og elastisk bånd til å holde massen nede.
Se på skissetegningene for monteringsinstruks.
Kimchi krukken kan ikke brukes til vanlig fermentering av grønnsaker, da krukken ikke er lufttett.
Krukken rommer 2,5 liter.
Kimchien blir ferdig på få dager.
Interessert i flere gratis fermenteringsoppskrifter: Gratis Ebok fra Annelies Schöneck kan lastes ned her
Tips for en vellykket kimchi
Gode tips for en vellykket kimchi:
- Pass på at du bruker rikelig med væske. Du kan godt helle en dasj saltlake over grønnsakene til slutt ca 5 cm over loddet.
- Kimchien trenger utlufting, den slipper ut luft og bobler. Lokket i denne krukken er ikke tett, så det lufter.
- Marinaden må dekke grønnsakene godt, så bruk mye marinade.
- Triks for å sikre en vellykket fermentering er å legge et lag løk i bunnen og på toppen av krukken. Løken skal og dekkes av marinade.
- Du skal ikke stampe grønnsaker i kimchi, de legges lagvis.
- Hvis du har i gulerøtter og løk, (som har litt jordbakterier) har i mer hvitløk. Da garanteres et bra resultat.
Vekt | 4000 g |
---|---|
Dimensjoner | 62 × 40 × 35 cm |
Be the first to review “Kimchi krukke 2,5 liter korallfarge”
Hvordan behandle keramikk krukken før og etter fermentering
Dette er vår beste råd for hvordan du skal behandle fermenteringskrukken:- Før du starter å fermentere, er det viktig at alt du vasker krukken, stenene og lokket på keramikkrukken.
- Vask krukken med varmt vann, men ikke kokende vann, for da kan keramikken sprekke. De tunge stenene kan godt kokes i varmt vann i noen minutter før bruk..
- Når du snitter grønnsaker, pass på at det ikke er rester av jord ell. på grønnsakene
- Du kan snitte kålen med rivjern eller kjøkkenmaskin som er rengjort på forhånd.
- Alt du benytter av verktøy til å ta opp fermentert mat med, bør være laget av tre eller plast. Ikke metall.
- Skal du forsyne deg av de fermenterte grønnsakene, så åpne krukken så sjelden du kan, for å beholde det anaerobe miljøet. Ta ut mindre porsjoner over i mindre glass.
- Etter fermenteringen, vasker du krukken, gjerne med litt eddik.
- Oppbevar de tunge stenene utenfor krukken.
- La krukken være tørr før du setter på lokket for lagring.
- Skulle du være så uheldig å få mugg på noe, så er det beste trikset eddik og vann.
Reviews
There are no reviews yet.