Cheesemaker 1,4 l blå med oppskriftbok
Opprinnelig pris var: kr 499,00.kr 459,00Nåværende pris er: kr 459,00.
Du sparer kr 40,00
Lag din egen probiotiske ost i en cheesemaker. I krukken kan du lage myke oster mascarpone, ricotta og mozarella. Oppskriftshefte følger med
På lager
Om oste produksjonssettet 1,4 l med hvitt lokk.
Bruk hjemmelaget kefir til å lage dine egne fermenterte oster, uten ostestartkultur. Lag oster f.eks mascapone, riccotta ol., helt uten tilsetningsstoffer i denne krukken. Du kan også bruke krukken til is-te, is kaffe eller å lage mandelmelk. Med denne krukken på 1,4 liter kan du lage mozorella eller cottage cheese. Det krever større beholder enn 848 ml, fordi det produseres mer væske i produksjonsprosessen.
Om delene i osteproduksjonssettet:
Settet består av 6 ulike deler beskrevet nedenfor. Sjekk fanen: Bruk og oppbevaring’ her under produktet, for hvordan du skal lage din egen ost. Oppskriftshefte følger også med.
1.Topp lokk
Topplokket kan skrus opp og igjen. Den dekker osten og hindrer fluer å komme inn, samt at osten skal absorbere lukter fra andre ting i kjøleskapet. Når osten er klar, bruker du lokket opp ned som et brett under osten.
2.Spiral med lokk
Det følger med en spiral som skal brukes til å presse ned ostemassen sammen med et lite hvitt plastlokk.
3.Kurven til å lage osten i
Mesh kurven er laget for at osten sakte skal siles. Kurven er laget av nylon mesh, og den separerer ostemassen fra den probiotiske melken. Kanten på kurven har en stiv ring slik at når osten er ferdig og den hvelves, er kurven en fin støtte. Mesh kurven vaskes mellom hver osteproduksjon.
4.Ringen
Ringen er en viktig del av osteproduksjonskrukken. Den holder mesh kurven på plass under osteproduksjonen. Den sitter på toppen av glasskrukken og holder silen på plass, slik at den gir mer volum i krukken. Når ostemassen siles, kan det bli litt tørre kanter på osten opp i mot ringen. Dette er lett å vaske av.
5.Glasskrukken
Glasskrukken er selve produksjonskrukken. Den holder alt utstyret på plass. Den vaskes og brukes om igjen.
6.Oppskriftshefte
Du får med et oppskriftshefte med mange oppskrifter på hvordan du skal lage probiotisk ost selv. Heftet er skrevet på engelsk.
Vekt | 2000 g |
---|---|
Dimensjoner | 12 × 12 × 28 cm |
Bruk og oppbevaring | <h2><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><span style="line-height: 107%;">Slik lager du hjemmelaget fermentert ost</span></strong></span></h2> |